Heren jeugd C1

De C jongen is een team tussen de 12 en 14 jaar. In 2019 ontstond er een van uit het schoolhandbal een groepje dat handbal erg leuk vond. Vanaf 1 september van dat jaar had Swift ’64 ,na bij 20 jaar, weer een jongens/heren team.

De jongen merken dat ze nog veel moeten leren om de vaak ervaren tegenstander de baas te zijn. Soms verliezen ze met dik, soms komen ze de eerste helft goed mee maar wordt het verschil in de tweede helft te groot en soms weten ze te winnen.

Een ding dat zeker is dat dit team bestaat uit doorzetters en weten zich voor elke wedstrijd weer op te peppen. Ze zijn een echt Team.

Lijkt het je leuk om in een hecht team je steentje bij te dragen en lijkt het je leuk om samen met de C jongens de strijd aan te om beter te worden dat is dit team echt iets voor jouw!!!

De trainingen zijn op dinsdag van 17:00 tm 18:00 en worden gegeven door Geertje van Vliet. Sander Siebring is Coach van dit geweldige team.

Van oktober t/m april trainen de jongen in de Steiger, vanaf mei trainen ze buiten op het handbalveld bij het Swift ’64 terrein ( bij de voetbal)