Skip to main content

Swifterbant, 24 april 2020 

Hallo ouders/verzorgers/leden,

Wij hopen dat iedereen gezond is.

En wij zijn blij dat er qua sport weer wat mogelijk is.

Dinsdagavond heeft Mark Rutte het e.e.a. medegedeeld.

Dit houdt in dat onze jongste jeugd t/m 12 jaar weer mogen trainen, dit willen wij dan ook in de 2e week van de mei vakantie in laten gaan. Dan wordt de E jeugd, D2 jeugd, C jeugd jongens en meisjes en B jeugd getraind door Geertje. Marijke zal geen training meer geven aan de D1, Patricia en Ankie gaan dit oppakken tot de zomervakantie.

De oude trainingstijden blijven staan, maar de ouders mogen niet bij de training kijken, en mogen alleen hun kind afzetten bij het hek, en na de training zal uw kind zelf naar het hek lopen en dan kunnen ze naar huis.

De kinderen van 13 t/m 18 jaar zouden mogen trainen, alleen alles met 1,5 meter afstand. Dat houdt in dat ze iets kunnen doen, maar lang niet alles, en wie zich niet aan de afspraak van 1,5 meter kan houden, zal vriendelijk worden verzocht om de training te verlaten. 

Voor alle kinderen telt, voor de training thuis goed je handen wassen, na de training op het veld je handen met desinfectie handgel wassen, hier zullen wij voor zorgen, en thuis gelijk weer je handen wassen.

Helaas mogen de Dames 1 en Midweek teams nog niet trainen. Dit zal wel pas volgend seizoen worden.

Het bestuur laat aan één ieder over of zijn of haar kind wel mag trainen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur Swift’64 handbal

Melchior, Patrick, Patricia, Jolanda, Jannie en Ankie